s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

web kodim Tag

iCan po kërkon të angazhojë tre ekspertë/ligues në fushën e kodimit me një bazë teknike në web kodim dhe programm, të cilët janë të gatshëm të ndajnë këtë njohuri dhe pasion në një trajnim njëditor. Ky trajnim është i dedikuar për nxënësit e shkollave fillore dhe...

Font Resize
Click to listen highlighted text!