s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Uplift Western Balkans Tag

Na lejoni t'ju prezantojmë udhërrëfyesin e #UpliftWesternBalkans Programi 4-mujor i Akseleratorit uplift përbëhet nga disa punëtori, sesione rrjetëzimi, mentorime të dedikuara për biznesin si dhe mentorim 1 me 1 me mbi 25 ekspertë të industrisë, tryeza të rrumbullakëta të investitorëve, takime të shpejtë me investitorë, mentorë...

Click to listen highlighted text!