s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

stresin Tag

iCAN ka nevojë për angazhim të një eksperti / ligjeruesi në fushën e Menaxhimit të Stresit për të ligjëruar në një trajnim 5-ditorë mbi Menaxhimin e Stresit.

Aplikantët do të duhet t’i dërgojnë  iCAN-it planprogramin e kursit dhe planin e zbatimit që do të artikulojë kërkesat e përgjithshme të ToR-it duke përfshirë metodologjinë e propozuar, afatin e qartë dhe ndarjen e proceseve.

Click to listen highlighted text!