s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

profesionalizmit Tag

iCAN ka nevojë për angazhim të një eksperti / ligjeruesi në fushën e Profesionalizmit, Menaxhimit të sjelljes dhe Komunikimin për të ligjëruar në një trajnim 5-ditorë mbi Profesionalizmin, Menaxhimin e sjelljes dhe Komunikimin. Aplikantët do të duhet t'i dërgojnë  iCAN-it planprogramin e kursit dhe planin e...

Click to listen highlighted text!