s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Orientimit Profesional Tag

iCan kërkon të angazhojë një Këshillues nga fusha e Këshillimit në Karrierë dhe Orientimit Profesional për nevojat e projektit – ICan. Këshilluesi pritet të mbajë një trajnim njëditor me studentë dhe të papunësuar, në të cilin qëllimi kryesor i iCan si Qendër Rinore e Resurseve për...

Font Resize
Click to listen highlighted text!