s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

menaxhimin e stresit Tag

iCAN ka nevojë për angazhim të një eksperti / ligjeruesi në fushën e Menaxhimit të Stresit për të ligjëruar në një trajnim 5-ditorë mbi Menaxhimin e Stresit.

Aplikantët do të duhet t’i dërgojnë  iCAN-it planprogramin e kursit dhe planin e zbatimit që do të artikulojë kërkesat e përgjithshme të ToR-it duke përfshirë metodologjinë e propozuar, afatin e qartë dhe ndarjen e proceseve.

Font Resize
Click to listen highlighted text!