s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Menaxhimi i stresit Tag

Titulli i kursit: Menaxhimi i stresit Ligjërues: Urime Demiri - Shaipi, PhD në Shëndetin Publik Data: 29.03.2021-02.04.2021 Ora: 18: 00-19: 00 Vendndodhja: Zoom Platform Gjuha e kursit:Shqip Temat që do të trajtohen: Çfarë është stresi, stresorët, stresi i perceptuar, burimet, pasojat dhe llojet e stresit, etj. Çfarë ndodh në organizmin...

Font Resize
Click to listen highlighted text!