s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

menaxhimi i sjelljes Tag

Titulli i kursit: Profesionalizmi, menaxhimi i sjelljes dhe komunikimi Ligjërues: Lumturije Mehmedi Sinani Data: 01.02.2021 Ora: 18:00 Platforma: Zoom Gjuha: Shqip Të gjithë ata që do përfundojnë këtë kurs pa pagesë do të marrin çertifikata. Pershkrim i trajnimit Trajnimi Profesionalizmi, menaxhimi i sjelljes dhe komunikimit është paraparë të përfshi dhe elaboroj aspektet më...

Font Resize
Click to listen highlighted text!