s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Kosta Petrov Tag

DATA: 20.05.2021 KOHA: 18:00 GJUHA: MAQEDONASE (ME PËRKTHIM SIMULTAN NË SHQIP) Bëhuni pjesë e këtij webinari ku do të keni mundësinë të mësoni rreth misionit dhe qëllimeve të Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, dhe mbështetjen që ky institucion u jep ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme...

Font Resize
Click to listen highlighted text!