s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

komunikimi Tag

Titulli i kursit: Profesionalizmi, menaxhimi i sjelljes dhe komunikimi Ligjërues: Lumturije Mehmedi Sinani Data: 01.02.2021 Ora: 18:00 Platforma: Zoom Gjuha: Shqip Të gjithë ata që do përfundojnë këtë kurs pa pagesë do të marrin çertifikata. Pershkrim i trajnimit Trajnimi Profesionalizmi, menaxhimi i sjelljes dhe komunikimit është paraparë të përfshi dhe elaboroj aspektet më...

Trajnim në fushën e biznes komunikimit dhe komunikimit interpersonal me ligjërues Prof. Dr. Gadaf Rexhepi TË GJITHË ATA QË DO E PËRFUNDOJNË KËTË KURS PA PAGESË DO TË MARRIN ÇERTIFIKATA PËR TË NJEJTIN. Përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit në punë dhe mësoni si të krijoni bashkëpunimin pozitiv...

Font Resize
Click to listen highlighted text!