s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

iCan-Youth Resource Center Tag

Kurs për Konceptet e informacionit dhe sigurisë së rrjetit Lajm i mirë për të gjithë! Ne po fillojmë një seri kursesh për IT dhe siguri kibernetike me Profesorin tonë Artan Luma. Ne do të kemi tema të ndryshme për çdo sesion, sesione këto që do të...

Nëse mendoni se jeni pjesë e sipërmarrësve të shkëlqyer që po kërkojnë sukses dhe keni një ide startup të shkëlqyeshme, atëherë ju jeni personi që ne po kërkojmë. 𝐃𝐀𝐓A: 17. 09. 2021 KOHA: 16 : 00 TEMA: Dita e Sesionit të Informimit – Programa Uplift Western Balkans Accelerator! 𝐋𝐎KACIONI:...

Na lejoni t'ju prezantojmë udhërrëfyesin e #UpliftWesternBalkans Programi 4-mujor i Akseleratorit uplift përbëhet nga disa punëtori, sesione rrjetëzimi, mentorime të dedikuara për biznesin si dhe mentorim 1 me 1 me mbi 25 ekspertë të industrisë, tryeza të rrumbullakëta të investitorëve, takime të shpejtë me investitorë, mentorë...

Vende të lira oune Dr Web Blockchain Developer Backend Developer Backend Developer Për më shumë detaje na kontaktoni në: ican@seeu.edu.mk contact@drweb.mk...

Uplift është një program akselerimi për StartUp-et e fazës së hershme i cili fokusohet në rritjen e vlerës së biznesit. Ne synojmë të mbështesim dhjetëra startupe më inovative dhe premtuese nga rajoni i Ballkanit. Përmes Uplift, Startup-et do të mësojnë se si të paraqiten para investitorëve, të...

Forconi startupin tuaj ne #Uplift #Accelerator! Prezentoni deri tek investitorët kryesorë rajonalë. Zhvilloni biznesin tuaj me mentorët më të mirë dhe ekspertë të industrisë nga Sllovakia dhe Evropa Qendrore dhe Lindore. Garoni për investime ose Fitoni çmimin prej 5,000 - 10,000 € . Krijoni rrjeta me sipërmarrës të suksesshëm. Afati...

Uplift Western Balkans Edition 2021-22 po kërkon startupe të teknologjisë që janë në fazë të hershme me një prototip funksional. Po kërkojmë një ekip të fortë dhe të talentuar, ekip që është i vetëdijshëm për sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm dhe dëshirën e tyre për...

Jemi shumë të lumtur t'ju njoftojmë se Qendra Resurseve Rinore - iCan do të bashkë -organizojë programin e ardhshëm rajonal të akcelerimit së bashku me partnerët tanë ICTSlab nga Shqipëria, dhe Venture UP nga Kosova....

Surprizë! Ngjarja që të gjithë keni pritur dhe kërkuar është këtu! Ejani dhe bashkohuni me ne në turneun PES2021 në PS4, dhe le të shohim se kush është më i miri nga ne. Ky event sponsorizohet nga Sm Trend, i cili ka një dhurata surprizë për fituesin! Numri...

  • 1
Font Resize
Click to listen highlighted text!