s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik Tag

DATA: 20.05.2021 KOHA: 18:00 GJUHA: MAQEDONASE (ME PËRKTHIM SIMULTAN NË SHQIP) Bëhuni pjesë e këtij webinari ku do të keni mundësinë të mësoni rreth misionit dhe qëllimeve të Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, dhe mbështetjen që ky institucion u jep ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme...

Font Resize
Click to listen highlighted text!