s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

dixhitalizimin në bujqësi Tag

Ekipi i iCan morri pjesë në takimin e Qendrës #SkillsNext me UNDP dhe Fondin për Inovacion dhe Zhvillim të Teknologjisë. Diskutim i shkëlqyer për dixhitalizimin në bujqësi dhe ide për krijimin e një platforme për monitorimin e parashikimit të motit, spërkatjen me pesticideve, sistem për punësimin...

Font Resize
Click to listen highlighted text!