s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

angazhim të praktikantëve Tag

Kjo thirrje ka të bëjë me angazhimin e praktikantëve për trajnim, kryerjen e detyrave të punës dhe fitimin e përvojës brenda një periudhe 3-mujore dhe specializimin në vendin e punës si rezultat i të mësuarit përmes punës. Praktikantët duhet të jenë studentë universitarë ose të diplomuar...

Font Resize
Click to listen highlighted text!