s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Accelerator Tag

Uplift është një program akselerimi për StartUp-et e fazës së hershme i cili fokusohet në rritjen e vlerës së biznesit. Ne synojmë të mbështesim dhjetëra startupe më inovative dhe premtuese nga rajoni i Ballkanit. Përmes Uplift, Startup-et do të mësojnë se si të paraqiten para investitorëve, të...

Forconi startupin tuaj ne #Uplift #Accelerator! Prezentoni deri tek investitorët kryesorë rajonalë. Zhvilloni biznesin tuaj me mentorët më të mirë dhe ekspertë të industrisë nga Sllovakia dhe Evropa Qendrore dhe Lindore. Garoni për investime ose Fitoni çmimin prej 5,000 - 10,000 € . Krijoni rrjeta me sipërmarrës të suksesshëm. Afati...

Font Resize
Click to listen highlighted text!