s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq
 

Misioni ynë

është që të krijojmë mundësi për të rinjtë përmes organizimit të trajnimeve, përkrahjes për kërkim të punës dhe përmes krijimit të rrjetit tërësisht të ri të të rinjve dhe të punëdhënësve.

Misioni i qendrës është të krijojë mundësi për të rinjtë përmes organizimit të trajnimeve, përkrahjes në kërkimin e punës dhe përmes krijimit të rrjetit tërësisht të ri të të rinjve dhe punëdhënësve. Qendra do të jetë edhe hap inovativ me programe inovative për trajnime që do ti përkrahin të rinjtë që të gjejnë punë në të ardhmen, posaçërisht në sektorin IT, ndërsa në të njëjtën kohë do ta përkrahin edhe zhvillimin e start-ap bizneseve.

Qëllimi kryesor i qendër është që ti bashkojë faktorët kyç të komunitetit për t’a zgjidhur papunësinë e madhe të të rinjtëve në rajon dhe problemin me emigrimin e të rinjve, të cilët e braktisin rajonin dhe vendin.

Qëllimi tjetër me rëndësi i QRR-së është që të gjejë dhe të përzgjedh NVM kompetente nga rajoni i Pollogut, të punojë me to në ambientin e tyre ose në qendrën e QRR-së, të organizojë trajnime për vlerë të shtuar që do tu ndihmojë ta përmirësojnë shitjen e tyre dhe të fitojnë qasje në tregje të tjera, si dhe të jenë të përgatitur për investitorët dhe të vetëdijshëm nga ana financiare për biznesin e tyre si dhe të gjejnë, të negociojnë dhe të kontraktojnë investim nga një investues potencial.

Font Resize
Click to listen highlighted text!