s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq
 

Lajme

Krijojmë mundësi për të rinjtë përmes trajnimeve, përkrahjes gjatë kërkimit të punës dhe përmes krijimit të rrjetit tërësisht të ri të të rinjve dhe punëdhënësve.
  • Jemi shumë të lumtur t’ju njoftojmë se Qendra Resurseve Rinore – iCan do të bashkë -organizojë programin e ardhshëm rajonal të akcelerimit së bashku me partnerët tanë ICTSlab nga Shqipëria, dhe Venture UP nga Kosova....

  • Surprizë! Ngjarja që të gjithë keni pritur dhe kërkuar është këtu! Ejani dhe bashkohuni me ne në turneun PES2021 në PS4, dhe le të shohim se kush është më i miri nga ne. Ky event sponsorizohet nga Sm Trend, i cili ka një dhurata surprizë......

  • iCAN ka nevojë për angazhim të një eksperti / ligjeruesi në fushën e Full Stack Web Development për të ligjëruar në një trajnim 15 javësh mbi Full Stack Web Developmpent. Aplikantët do të duhet t’i dërgojnë iCAN-it planprogramin e kursit ...

  • Vende të lira pune në një IT kompani nga Gostivari: Marketer Dixhital Menaxhues i rrjeteve sociale Për më shumë detaje na shkruani në Facebook, e-mail (ican@seeu.edu.mk) apo në telefon: 078-358-335...

  • Vende të lira pune në një kompani nga Gostivari: 2 Kontabilist të brendshëm 1 Menaxher i rrjeteve sociale 3 Shitës 3 Magacioner Për më shumë detaje na shkruani në Facebook, e-mail (ican@seeu.edu.mk) apo në telefon: 078-358-335...

  • Ishte kënaqësi të kemi një grup studentësh të shkollës së mesme që vendosën të bënin praktikën e tyre në iCan për një periudhë prej dy javësh. Gjithashtu do të dëshironim të falemenderojmë mentorët Freskim Elmazi dhe Prof. Artan Luma...

  • Kishim kënaqësine të kemi në vizitë në ambientet tona z.Daniel Brown- Drejtor i Fondacionit Konrad Adenauer si pjesë e vizitës së tij në qytetin e Gostivarit së bashku me Kryetarin e Komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe pjestarë të kabi...

  • DATA: 20.05.2021 KOHA: 18:00 GJUHA: MAQEDONASE (ME PËRKTHIM SIMULTAN NË SHQIP) Bëhuni pjesë e këtij webinari ku do të keni mundësinë të mësoni rreth misionit dhe qëllimeve të Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, dhe mbështetjen që ...

  • Kursi i parë hibrid në temën e sigurisë kibernetike u mbajt me sukses sot me më shumë se 47 pjesëmarrës nga të cilët 20 ishin me prezencë fizike dhe pjesa tjetër online. Shihemi në pjesën e dytë të këtij kursi të Premten e ardhshme....

  • Titulli i kursit: Menaxhimi i stresit Ligjërues: Urime Demiri – Shaipi, PhD në Shëndetin Publik Data: 29.03.2021-02.04.2021 Ora: 18: 00-19: 00 Vendndodhja: Zoom Platform Gjuha e kursit:Shqip Temat që do të trajtohen: Çfarë është stresi, stre...

Font Resize
Click to listen highlighted text!