s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq
 

HAPËSIRA

Në ambientin dhe komoditetin si në shtëpi do të ndjeheni të relaksuar dhe të kënaqur.

Në ambientin dhe komoditetin si në shtëpi do të ndjeheni të relaksuar dhe të kënaqur.

QRR-  iCan është hapur në Gostivar në hapësirat e shkollës së mëparshme private “Jahja Qemal” – Gostivar. Adresa e Qendrës është rr. “JNA”, p.n. Gostivar 1230, në një hapësirë prej 400  m². Qendra disponon me:

 • pult informimi/vend paraqitjeje
 • hapësira zyre për start-ap kompani
 • lokal i përbashkët/vend për lojëra
 • snek bar
 • hapësira për aktivitete/mësonjëtore
 • hapësirë për më tepër dedikime
 • hapësirë me kompjuterë
 • pjesë në të hapur
 • zyrë administrative
 • kuzhinë
 • tualete

Në hapësirën e përbashkët të qendrës mund të lexoni libër në karriget tona komode, të punoni në lap-top ose të relaksoheni në kolltukët e buta, mund të takoheni me miq dhe të zbaviteni, ose të njiheni me njerëz të ri dhe të krijoni miqësi. Në ambientin dhe në komoditetin si në shtëpi do të ndjeheni të lirë dhe të kënaqur.

Font Resize
Click to listen highlighted text!