s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Shërbime

QRR ofron trajnime të rëndësishme me të cilat ndërtohen kompetencat kyç në pajtim me nevojat specifike të kompanive për vende të punës. Më poshtë janë shënuar një pjesë e aktiviteteve të QRR që do të vazhdojmë t’i zhvillojmë për tu kënaqur nevojat e tregut.

Aktivitete të QRR

Ligjerata dhe seminare

Punëtori

е-mësim

Biseda të enjten

Një orë kodim

Hakatone

Gratë në TIK

Evente publike

Çfarë bëjmë

Kryesisht, fokusi ynë është në vendosjen e bashkëpunimit midis ndërmarrjeve të mesme dhe të vogla, pushteteve lokale, universiteteve, shkollave të mesme dhe të rinjve, për tu krijuar eko-sistem inovativ i të mësuarit dhe kultura e sipërmarrësisë.

QRR funksionon si qendër inovative dhe e resurseve për punësim si dhe vetëpunësim të të rinjve, me fokusim në vendet e punës së të ardhmes. Qendra i pasuron dhe i zgjeron shërbimet që i kanë studentët në kampusin  e Universitetit   EJL, ndërsa në programin i përfshin edhe nxënësit  e shkollave fillore dhe të mesme. Ne  ofrojmë lidhjen që mungon për tu fituar shkathtësitë dhe kompetencat e nevojshme në tregun e punës, ndihmojmë gjatë zhvillimit të shërbimeve sipërmarrëse në moshë më të re dhe ndërtojmë  kapacitete për biznes-menaxhment, zhvillim të kompanive start-ap dhe përkrahje për rritje dhe zhvillim të firmave lokale.

Shikoni se si mund të na ndihmoni të bëjmë ndryshime.

NË QRR

LAJME MË TË REJA


HYNI NË KONTAKT
    Font Resize
    Click to listen highlighted text!