s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Author: icanadministrator

Uplift Western Balkans Edition 2021-22 po kërkon startupe të teknologjisë që janë në fazë të hershme me një prototip funksional. Po kërkojmë një ekip të fortë dhe të talentuar, ekip që është i vetëdijshëm për sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm dhe dëshirën e tyre për...

Jemi shumë të lumtur t'ju njoftojmë se Qendra Resurseve Rinore - iCan do të bashkë -organizojë programin e ardhshëm rajonal të akcelerimit së bashku me partnerët tanë ICTSlab nga Shqipëria, dhe Venture UP nga Kosova....

Surprizë! Ngjarja që të gjithë keni pritur dhe kërkuar është këtu! Ejani dhe bashkohuni me ne në turneun PES2021 në PS4, dhe le të shohim se kush është më i miri nga ne. Ky event sponsorizohet nga Sm Trend, i cili ka një dhurata surprizë për fituesin! Numri...

Vende të lira pune në një IT kompani nga Gostivari: Marketer Dixhital Menaxhues i rrjeteve sociale Për më shumë detaje na shkruani në Facebook, e-mail (ican@seeu.edu.mk) apo në telefon: 078-358-335...

Vende të lira pune në një kompani nga Gostivari: 2 Kontabilist të brendshëm 1 Menaxher i rrjeteve sociale 3 Shitës 3 Magacioner Për më shumë detaje na shkruani në Facebook, e-mail (ican@seeu.edu.mk) apo në telefon: 078-358-335...

Ishte kënaqësi të kemi një grup studentësh të shkollës së mesme që vendosën të bënin praktikën e tyre në iCan për një periudhë prej dy javësh. Gjithashtu do të dëshironim të falemenderojmë mentorët Freskim Elmazi dhe Prof. Artan Luma për përkushtimin e tyre në zbatimin e...

DATA: 20.05.2021 KOHA: 18:00 GJUHA: MAQEDONASE (ME PËRKTHIM SIMULTAN NË SHQIP) Bëhuni pjesë e këtij webinari ku do të keni mundësinë të mësoni rreth misionit dhe qëllimeve të Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, dhe mbështetjen që ky institucion u jep ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme...

Kursi i parë hibrid në temën e sigurisë kibernetike u mbajt me sukses sot me më shumë se 47 pjesëmarrës nga të cilët 20 ishin me prezencë fizike dhe pjesa tjetër online. Shihemi në pjesën e dytë të këtij kursi të Premten e ardhshme. ...

Font Resize
Click to listen highlighted text!