s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Author: icanadministrator

iCan kërkon të angazhojë një Këshillues nga fusha e Këshillimit në Karrierë dhe Orientimit Profesional për nevojat e projektit – ICan. Këshilluesi pritet të mbajë një trajnim njëditor me studentë dhe të papunësuar, në të cilin qëllimi kryesor i iCan si Qendër Rinore e Resurseve për...

Kjo thirrje ka të bëjë me angazhimin e praktikantëve për trajnim, kryerjen e detyrave të punës dhe fitimin e përvojës brenda një periudhe 3-mujore dhe specializimin në vendin e punës si rezultat i të mësuarit përmes punës. Praktikantët duhet të jenë studentë universitarë ose të diplomuar...

iCan po kërkon të angazhojë tre ekspertë/ligues në fushën e kodimit me një bazë teknike në web kodim dhe programm, të cilët janë të gatshëm të ndajnë këtë njohuri dhe pasion në një trajnim njëditor. Ky trajnim është i dedikuar për nxënësit e shkollave fillore dhe...

Ekipi i iCan morri pjesë në takimin e Qendrës #SkillsNext me UNDP dhe Fondin për Inovacion dhe Zhvillim të Teknologjisë. Diskutim i shkëlqyer për dixhitalizimin në bujqësi dhe ide për krijimin e një platforme për monitorimin e parashikimit të motit, spërkatjen me pesticideve, sistem për punësimin...

Kurs për Konceptet e informacionit dhe sigurisë së rrjetit Lajm i mirë për të gjithë! Ne po fillojmë një seri kursesh për IT dhe siguri kibernetike me Profesorin tonë Artan Luma. Ne do të kemi tema të ndryshme për çdo sesion, sesione këto që do të...

Font Resize
Click to listen highlighted text!