s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

THIRRJE E HAPUR (Еkspert në fushën e organizimit dhe moderimit)

THIRRJE E HAPUR (Еkspert në fushën e organizimit dhe moderimit)

iCAN po kërkon të angazhojë një ekspert në fushën e  organizimit dhe moderimit, për të realizuar  eventiment për bashkëbisedim me individ të rinjë të sukseshëm në botën e biznesit.

Aplikantët do të duhet të dorëzojnë në iCAN një prezantim në lidhje me temën që do të jetë pjesë e organizimit.

Metodologjia dhe fusha e veprimit

Eksperti/Ligjëruesi pritet të:

Krijojë metodologji dhe dinamikë në lidhje me evenimentin, të organizojë të gjithë evenimentin dhe të moderoj të njejtën. Poashtu të mundësoj hapësirë të qëndrueshme dhe komode për realizimin e evenimentit dhe për pjesëmarrësit.

Rezultatet e pritura

  • Pas organizimitpjesëmarrësitduhettëjenënëgjendjetë:
  • Kuptojnë për rëndësinë e rrjetizimit;
  • Analizojnë dhe identifikojnë mënyrat për arritje në karrierë;
  • Planifikojnë idetë e tyre dhe t’i konkretizojnë ato;
  • Fuqizojnë shëndetin e tyre mendorë dhe motivohen nga storjet e suksesit;
  • Bëjnë orientim në karrierë;

Eksperti / Ligjëruesi do të jetë përgjegjës për organizimin dhe shpërndarjen e materialit.

Kriteriumet për përvojën dhe aftësitë e ekspertëve/ligjëruesve:

Diplomë në një fushë të përshtatshme për organizim, këshillim, orientim karriere ose moderim

Përvojë në fushën e  organizimit dhe moderimit të evenimenteve

Aftësi të shkëlqyera komunikimi ndërpersonale dhe këshilluese.

 

Afati i aplikimit 01.12.2022

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi na dërgoni dokumentet e kërkuara në: ican@seeu.edu.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Click to listen highlighted text!