s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

THIRRJE PUBLUKE (tre ekspertë/ligues në fushën e kodimit)

iCan po kërkon të angazhojë tre ekspertë/ligues në fushën e kodimit me një bazë teknike në web kodim dhe programm, të cilët janë të gatshëm të ndajnë këtë njohuri dhe pasion në një trajnim njëditor.

Ky trajnim është i dedikuar për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme!

Aplikantët do të duhet t’i ofrojnë iCan planprogramin e kursit dhe planin e zbatimit që do të artikulojë kërkesat e përgjithshme të ToR duke përfshirë metodologjinë e propozuar, afatin kohor të qartë dhe ndarjen e procesit.

Metodologjia dhe Fushëveprimi

Nga Ligjeruesi pritet që të:

Krijoj metodologji dhe dinamikë në lidhje me trajnimin e kodimit, t’Ju mësojë pjesëmarrësve bazat e kodimit dhe të përforcoj zgjidhjen e problemeve në programim për pjesëmarrësit.

Rezultatet e pritura

Pas trajnimit pjesëmarrësit duhet të jenë në gjendje të:

  • Kuptojnë logjikën e kodimit;
  • Të bëjnë kodimin bazë;
  • Punojnë si ekip.

Ligjeruesi do të jetë përgjegjës për organizimin dhe ofrimin e materialit mësimor me cilësi të lartë dhe vlerësimin e nivelit të suksesit të pjesëmarrësve;

Këshilla dhe mbështetje për pjesëmarrësit;

Raporti përfundimtar për zbatimin e procedurës pas përfundimit të procesit të dorëzimit.

Kërkesat për përvojën dhe aftësitë e Ligjeruesit:

Diplomë në një fushë të përshtatshme për trajnim.

Përvojë mbi 2 vjeçare në fushën e trajnimit dhe mentorimit të nxënësve të shkollave të mesme.

Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në situata me dinamikë të ngushtë dhe afate të ngushta;

Aftësi të shkëlqyera komunikimi ndërpersonale dhe këshilluese.

Afati i fundit për aplikim është 3.12.2021

Për të aplikuar për këtë pozicion, na dërgoni dokumentet e nevojshme në: ican@seeu.edu.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!