s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

THIRRJE PUBLUKE (ekspert/ligjërues në fushën e Marrëdhënieve me Publikun – komunikimi efektiv)

iCAN kërkon të angazhojë një ekspert/ligjërus në fushën e Marrëdhënieve me Publikun – komunikim efektiv) që do të realizojë një leksion në fushën e lartpërmendur për nevojat e projektit.

Aplikantët do të duhet të dorëzojnë në iCAN një prezantim në lidhje me temën që do të jetë pjesë e ligjeratës.

Metodologjia dhe fushëveprimi

Eksperti/Ligjëruesi pritet të:

Krijoj metodologji dhe dinamikë në lidhje me ligjeratën, të mësoj pjesëmarrësit për MP dhe Komunikim Efektiv, të mësoj ata për efektivitetin e komunikimit dhe se si kjo varet nga tre faktorë: përmbajtja, konteksti dhe marrësi.

Funksionet e komunikimit, komunikimit organizativ, komunikimit verbal dhe joverbal.

Rezultatet e pritura

Pas ligjëratës pjesëmarrësit duhet të jenë në gjendje të:

Dedikojnë vëmendje të plotë kur komunikojnë, informojnë dhe frymëzojnë, të praktikojnë dëgjimin aktiv, të dallojnë komunikimin efektiv dhe dëgjimin dhe si dhe të zhvillojnë aftësitë e komunikimit efektiv.

Ligjëruesi do të jetë përgjegjës për organizimin dhe shpërndarjen e materialit mësimor me cilësi të lartë.

Kualifikimet për përvojën dhe aftësitë e ekspertit/ligjëruesit

Diplomë në një fushë të përshtatshme për trajnimin.
Përvojë në fushën e trajnimit dhe mentorimit.
Përvoja teorike dhe e aplikuar në lidhje me komunikimin efektiv të marrëdhënieve me publikun.
Aftësi të shkëlqyera komunikimi ndërpersonale dhe këshilluese.

Afati i aplikimit 23.10.2021

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutemi na dërgoni dokumentet e kërkuara në: ican@seeu.edu.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!