s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

THIRRJE E HAPUR (ekspert/ligjerues) në fushën e Dixhitalizimit të NVM-ve

iCAN po kërkon të angazhojë një ekspert / lektor në fushën – Dixhitalizimi i NVM -ve që do të realizojë një leksion në fushën e lartpërmendur për nevojat e projektit.

Aplikantët do të duhet t’i japin iCAN një prezantim në lidhje me temën që do të jetë pjesë e ligjëratës.

Metodologjia dhe fusha e veprimit

Eksperti / Ligjëruesi pritet të:

  • Shpjegoj se si NVM -të mund të fillojnë të dixhitalizojnë biznesin e tyre dhe të përfitojnë nga proceset dhe detyrat e transformuara në mënyrë dixhitale, pse është digjitalizimi një mundësi për NVM -të?
  • Katër fazat e transformimit dixhital të një NVM -je:

Rezultatet e pritura

Pas leksionit pjesëmarrësit duhet të jenë në gjendje që : të kuptojnë rëndësinë e aplikimit të teknologjive moderne të informacionit dhe komunikimit që po shfaqen në ekonominë dixhitale.

Të mësojnë si NVM -të mund të korrin përfitime të mëdha nëse mund t’i qasen transformimit dixhital me një mendim pozitiv.

Kërkesat për përvojën dhe aftësitë e ekspertëve / ligjeruesve

Diplomë në një fushë të përshtatshme për trajnim.
Përvojë në fushën e trajnimit dhe mentorimit.
Përvoja teorike dhe e aplikuar lidhur me Dixhitalizimin e NVM -ve

Afati i aplikimit 23.10.2021

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutemi na dërgoni dokumentet e kërkuara në: ican@seeu.edu.mk

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!