s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Krijimi i strategjisë së komunikimit dhe zhvillimi i përmbajtjes efektive mediatike – trajnim i realizuar

Krijimi i strategjisë së komunikimit dhe zhvillimi i përmbajtjes efektive mediatike – trajnim i realizuar

Edhe një trajnim suksesshëm i realizuar nga ana e ekspertit në fushën e marketingut dhe konsulentit për MP Boris Eftimovski.

Nënvizon rëndësinë e krijimit të strategjisë së komunikimit si dhe zhvillimi i përmbajtjes efektive mediatike për klientët tanë.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Click to listen highlighted text!