s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

KONCEPTET E INFORMACIONT DHE SIGURISË SË RRJETIT

Kurs për Konceptet e informacionit dhe sigurisë së rrjetit Lajm i mirë për të gjithë! Ne po fillojmë një seri kursesh për IT dhe siguri kibernetike me Profesorin tonë Artan Luma.

Ne do të kemi tema të ndryshme për çdo sesion, sesione këto që do të organizohen në baza mujore.

Ju do të certifikoheni për çdo kurs dhe do të merrni një certificate iCan!

Kursi i parë do të fillojë këtë muaj!

Data: 30.09.2021
Ora: 11:00
Gjuha: Shqipe
Vendndodhja: Online (ZOOM)
Tema: Konceptet e informacionit dhe sigurisë së rrjetit

Ne kete trajnim do te mesohet per:

  • konceptet e sigurise kompjuterike
  • arkitektura e sigurise OSI
  • sulmet e sigurise
  • sherbimet e sigurise
  • mekanizmat e sigurise
  • parimet themelore te dizajnimit te sigurise
  • llojet e sulmeve
  • nje model per sigurine e rrjetit dhe standardet

Nëse dëshironi të merrni pjesë në këtë kurs online regjistrohuni këtu: https://forms.gle/9h8o87k8t5yodEHM6

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!