s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

UPLIFT – PROGRAMË AKSELERIMI 4 MUJORE

Na lejoni t’ju prezantojmë udhërrëfyesin e #UpliftWesternBalkans

Programi 4-mujor i Akseleratorit uplift përbëhet nga disa punëtori, sesione rrjetëzimi, mentorime të dedikuara për biznesin si dhe mentorim 1 me 1 me mbi 25 ekspertë të industrisë, tryeza të rrumbullakëta të investitorëve, takime të shpejtë me investitorë, mentorë dhe sipërmarrës të suksesshëm në Evropë dhe rajon.

Një risi për këtë edicion do të jetë projekti Bridge2EU i financuar nga SlovakAid dhe në 2 vitet e ardhshme do të përzgjedhë 12 sipërmarrës të rinj nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut për të ndjekur një program kërkimor intensiv në Sllovaki, Republikën Çeke dhe Austri.

  • 5,000 – 10,000 € çmime në para për ekipet më të mira
  • 50,000 € qasje në investime për start-up-et më të mira të zgjedhura
  • Hapësirat e zyrave

Aplikoni Tani www.uplift.al

Ose drejtpërdrejt në https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply/ 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!