s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

DITA E SESIONIT TË INFORMIMIT PËR UPLIFT

Nëse mendoni se jeni pjesë e sipërmarrësve të shkëlqyer që po kërkojnë sukses dhe keni një ide startup të shkëlqyeshme, atëherë ju jeni personi që ne po kërkojmë.

𝐃𝐀𝐓A: 17. 09. 2021

KOHA: 16 : 00

TEMA: Dita e Sesionit të Informimit – Programa Uplift Western Balkans Accelerator!

𝐋𝐎KACIONI: iCan – Gostivar / ZOOM

Ne ju ftojmë t’i bashkoheni këtij aktivitet joformal, të pini një pije dhe të lidheni me disa nga mentorët dhe ekspertët tanë së bashku me organizatorët e Akseleratorit të cilët do të jenë në dispozicion t’ju përgjigjen çdo pyetjeje që keni në lidhje me programin e Akseleratorit, përfitimet, rregulloret ose çdo gjë tjetër që mund të jetë ende e paqartë në lidhje me programin.

Nëse doni të ndiqni sesionin e informimit në mënyrë virtuale, duhet të regjistroheni në këtë Google formë: https://forms.gle/vcVXHkAeZbm3GLc78

Ju lutemi kontrolloni edhe https://uplift.al/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!