s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

ANNA IFKOVITS HORNER VIZITOI iCAN-in

Qendra Rinore e Resurseve – iCan po krijon perspektiva për të rinjtë me qëllim që të fitojnë aftësi dhe kualifikime për punësim në rajonin e Pollogut!

Anna Ifkovits Horner, Ndihmës Sekretare e Shtetit dhe Shefe e Divizionit të Euroazisë në Departamentin Federal të Punëve të Jashtme të Zvicrës vizitoi Qendrën dhe vëzhgoi punën në trajnimin dhe këshillimin e të rinjve.

Qendra Rinore e Resurseve u krijua me mbështetje zvicerane, si një qendër inovative, digjitale dhe joformale e ngritjes së kapaciteteve që synon të forcojë sipërmarrjen e të rinjve dhe punësueshmërinë në partneritet me sektorin privat!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!