s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

UPLIFT WESTERN BALKANS EDITION 2021-22

UPLIFT WESTERN BALKANS EDITION 2021-22

Uplift Western Balkans Edition 2021-22 po kërkon startupe të teknologjisë që janë në fazë të hershme me një prototip funksional. Po kërkojmë një ekip të fortë dhe të talentuar, ekip që është i vetëdijshëm për sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm dhe dëshirën e tyre për të marrë pjesë në programin 3-mujor në Tiranë.

Aplikimet për fillimet tani janë të hapura: https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply

www.uplift.al

#UpliftAccelerator #UpliftWesternBalkans #iCan #Startups #Balkans #ICT #Innovation #Accelerator #Program

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Click to listen highlighted text!