s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

UPLIFT – PROGRAM AKSELERIMI PËR STARTUP-ET

Uplift është një program akselerimi për StartUp-et e fazës së hershme i cili fokusohet në rritjen e vlerës së biznesit.

Ne synojmë të mbështesim dhjetëra startupe më inovative dhe premtuese nga rajoni i Ballkanit.

Përmes Uplift, Startup-et do të mësojnë se si të paraqiten para investitorëve, të mbrojnë pronën e tyre intelektuale, të përmirësojnë modelet e tyre të biznesit dhe të zbatojnë lean methodology.

Nëse përfaqëson një ekip të motivuar, keni një MVP të produktit apo shërbimit që ofroni, dhe demonstroni se plotësoni kërkesë të munguar në treg, ju keni avantazh të jeni pjesë e kohortës së tretë të #UpliftAccelerator

  • Afati i fundit për aplikime 24 Shtator 2021
  • Selection Bootcamp në Kosovë me Venture UP 1-2 Tetor 2021
  • Selection Bootcamp në Maqedoninë e Veriut me Youth Resource Center – ICan 8-9 Tetor 2021
  • Selection Bootcamp në Shqipëri me ICTSlab 15-16 Tetor 2021

Apliko Tani https://www.f6s.com/uplift-western-balkans-2021/apply

https://uplift.al

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!