s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

FORCONI STARTUPIN TUAJ NE UPLIFT ACCELERATOR

FORCONI STARTUPIN TUAJ NE UPLIFT ACCELERATOR

Forconi startupin tuaj ne #Uplift #Accelerator!

Prezentoni deri tek investitorët kryesorë rajonalë.

Zhvilloni biznesin tuaj me mentorët më të mirë dhe ekspertë të industrisë nga Sllovakia dhe Evropa Qendrore dhe Lindore.

Garoni për investime ose Fitoni çmimin prej 5,000 – 10,000 € .

Krijoni rrjeta me sipërmarrës të suksesshëm.

Afati i fundit për regjistrimet është 24 shtator 2021.

Aplikoni TANI https://uplift.al/

#UpliftWesternBalkans

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Click to listen highlighted text!