s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

TURNETU PES2021

Surprizë! Ngjarja që të gjithë keni pritur dhe kërkuar është këtu!

Ejani dhe bashkohuni me ne në turneun PES2021 në PS4, dhe le të shohim se kush është më i miri nga ne.

Ky event sponsorizohet nga Sm Trend, i cili ka një dhurata surprizë për fituesin!

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar, kështu që nxitoni dhe regjistrohuni këtu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScRTdlCFp3…/viewform…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!