s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

PRAKTIKA FERIALE

Ishte kënaqësi të kemi një grup studentësh të shkollës së mesme që vendosën të bënin praktikën e tyre në iCan për një periudhë prej dy javësh.

Gjithashtu do të dëshironim të falemenderojmë mentorët Freskim Elmazi dhe Prof. Artan Luma për përkushtimin e tyre në zbatimin e kësaj praktike.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!