s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

DREJTORI I FONDACIONIT KONRAD ADENAUER NË VIZITË TEK QENDRA RINORE E RESURSEVE-ICAN

Kishim kënaqësine të kemi në vizitë në ambientet tona z.Daniel Brown- Drejtor i Fondacionit Konrad Adenauer si pjesë e vizitës së tij në qytetin e Gostivarit së bashku me Kryetarin e Komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe pjestarë të kabinetit të tij.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!