s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

TRAJNIMI PËR SIGURI KIBERNETIKE

Kursi i parë hibrid në temën e sigurisë kibernetike u mbajt me sukses sot me më shumë se 47 pjesëmarrës nga të cilët 20 ishin me prezencë fizike dhe pjesa tjetër online.

Shihemi në pjesën e dytë të këtij kursi të Premten e ardhshme.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!