s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

THIRRJE PËR EKSPERT/LIGJËRUES PËR MARKETING DIGJITAL (afati për aplikim deri 17.12.2020)

iCAN po kërkon të angazhojë një ekspert / ligjërues në fushën e marketingut digjital për të ligjëruar në një kurs 5-ditor mbi marketingun digjital.

Aplikantët do të duhet t’i ofrojnë iCAN planprogramin e kursit dhe planin e zbatimit që do të artikulojë kërkesat e përgjithshme të ToR përfshirë metodologjinë e propozuar, kronologjinë e qartë dhe ndarjen e procesit.

Metodologjia dhe fusha e veprimit

Ligjëruesi pritet të:

Krijoj metodologjinë dhe dinamikën për kursin e marketingut digjital,të mësoj ndërmarrjet dhe njerëzit e papunë në lidhje me aftësitë themelore të marketingut digjital, duke dhënë mësim se si njerëzit mund t’i fshehin këto aftësi në një vend pune në tregun e punës dhe gjithashtu të raportojnë pasi të ketë mbaruar kursi.

Rezultatet e pritura:

Mësimdhënia mbi Marketingun Digjital, Analitika Digjitale (SEO & SEM), Menaxhimi Online i Komunitetit, Përvoja e Përdoruesit dhe Sjellja e Konsumatorit.

Ligjëruesi do të jetë përgjegjës për organizimin dhe shpërndarjen e materialit mësimor me cilësi të lartë dhe vlerësimin e performancës së pjesëmarrësve audienca të ndryshme të studentëve, duke përfshirë njerëz të papunë dhe kompani.

Këshilla dhe mbështetje për studentët dhe kompanitë gjatë kursit

Raporti përfundimtar për zbatimin e proceseve pas përfundimit të procesit të ligjërimit.

Kërkesat për përvojën dhe aftësitë e mentorëve:

Edukimi Minimal Master në Ekonomi ose fushë tjetër përkatëse; Përvoja akademike (të paktën 5 vjet) dhe përvoja e aplikuar në lidhje me marketingun digjital, Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe infrastrukturën e brendshme të Ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme;

Përvoja teorike dhe e aplikuar në lidhje me ekosistemet për inovacion dhe fillestare;

Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në situata me dinamikë të ngushtë dhe afate të ngushta;

Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale të komunikimit dhe këshillimit.

Kontakt:

ican@seeu.edu.mk

+389 78 358 335

Post Tags:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!