s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

Thirrje për start-ap kompani për Samitin Evropian të investitorëve engjëj 2020

EBAN për këtë event sërish bashkëpunon me portalin Evropian për projekte investuese, Drejtorinë e përgjithshme për sipërmarrësi të Komisionit Evropian dhe Drejtorinë e përgjithshme  për çështje ekonomike dhe financiare, si dhe me Enterprise Europe Network.

Pas edicionit shumë të suksesshëm në vitin 2019, u paralajmërua se Samiti Evropian i investitorëve engjëj sivjet do të kthehet më 28 dhe 29 tetor si onllajn konferencë!

Paraqituni për tu prezantuar onllajn më 28-29 tetor!

Për më tepër detaje për ofertën, kriteret për përzgjedhje dhe procedurat për aplikim, kontrolloni në linkun vijues:

Post Tags:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!