s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

Të kontrollojmë se si përparon qendra

Menaxhmenti i Qendrës së resurseve rinore – iCan u takua sot me përfaqësues të UNDP-së dhe të Komunës së Gostivarit, me arkitektët e qendrës dhe me kompaninë ndërtimore.

Fillimisht e vizituam qendrën, diskutuam për atë se çfarë duhet bërë, e mandej u morëm vesh se kur do të fillojë procesi i rinovimit.

Në fund këmbyem ide për atë se si mund ta përmirësojmë kopshtin dhe atë në mënyrën më kreative.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!