s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Marketing në rrjetet sociale për biznese të vogla

Marketing në rrjetet sociale për biznese të vogla

Bizneset e vogla nuk mund t’ia lejojnë vetes që të jenë jo-aktiv në rrjetet sociale. Nëse keni profil në Fejsbuk, Instagram ose Tuiter do të jeni në kontakt me klientët tanë, ndërsa ajo do tu ndihmojë që të keni më shumë vizita në ueb-faqen e juaj  ose në dyqanin fizik.

Mësoni se çfarë ju nevojitet që të jeni më i suksesshëm në marketingun, në rrjetet sociale, pa shumë resurse ose kuadër të posaçëm për marketing.

Mësoni se si të bëni plan aksionar në të cilën janë të theksuara qëllimet, ekipi dhe buxheti  i juaj dhe të gjeni kohë që ti zbatoni idetë e juaja.

Në fund të uebinarit pjesëmarrësit do të mund ti përcaktojnë strategjitë për Optimizim të veglave për kërkim (CEO) me çka do ta shtojë numrin e vizitave në sajtin, ti theksojnë platformat  më të mëdha në rrjetet sociale për biznes të vogël sipas sjelljes së klientëve, të përgatisin plan për rrjete sociale me ide strategjike dhe qëllime të matshme.

Ky uebinar është falas për të gjithë ata që dëshirojnë të marrin pjesë, ndërsa certifikata do tu jepen të gjithë atyre që do të marrin pjesë në uebinarin një-orësh.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Click to listen highlighted text!