s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Na ndiq

Blog

Ka përfunduar edhe një punëtori

Ka përfunduar edhe një punëtori!!! Kësaj radhe në fushën e IT, me prezantuesin tonë Veton Hasani!!!

Biseduam për kornizat dhe bibliotekat më të njohura si HTML, CSS dhe JS. Vazhduam me mokap dhe shembuj në Angular, ReactJS, Vue.js dhe jQuery.
Për çfarë dhe si përdoren Bootstrap 4, Materials, Tailwind, e të tjera.

Kanë anë pozitive dhe negative, prezantuam disa prej tyre, ndërsa në fazën e fundit të punëtorisë folëm për atë se si duhet të përdoren këto korniza dhe biblioteka të reja, ndërsa të shmangen të vjetrat (jQuery).

Informacione që u morën: front-end programim dhe dallimet midis tyre.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Font Resize
Click to listen highlighted text!