s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

volonteri Tag

Се повикуваат сите заинтересирани кандидати да се пријават за волонтерска работа во Младинскиот Ресурсен Центар iCan – Гостивар. Времетрање - 3 месеци (4 часа на ден, 3 дена во неделата). Датум на започнување – 1 Февруари 2021. Локација - Младински Ресурсен Центар iCan – Гостивар. Одговорности -  создавање на...

Click to listen highlighted text!