s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

Uplift Western Balkans Accelerator Program Tag

Ако мислите дека сте дел од брилијантните претприемачи, кои се во потрага по успех и имате одлична идеја за стартап, вие сте личноста што ја бараме. ДАТУМ: 17. 09. 2021 (петок) ВРЕМЕ: 16 : 00 ТЕМА: Информативна сесија (Uplift Western Balkans Accelerator program) ЛОКАЦИЈА: iCan – Гостивар / ZOOM Ве...

Подготвени сте да го забрзате вашиот стартап бизнис со Програмата за забрзување на Западен Балкан? (Uplift Western Balkans Accelerator Program) Акцелераторот ќе дејствува регионално! Youth Resource Center - ICan ќе го организира ова со своите партнери од Kosovo Venture UP, ICTSlab од Албанија и водечкиот партнер од...

Font Resize
Click to listen highlighted text!