s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

uplift Tag

Uplift е програма за забрзување на Стартапи, која се фокусира на зголемување на вредноста на бизнисот. Наша цел е да поддржиме десетици најиновативни и ветувачки стартапи од балканскиот регион. Преку Uplift, Стартапите ќе научат како да се претстават пред инвеститорите, да ја заштитат својата интелектуална сопственост, да...

Забрзајте го вашиот стартап со #Uplift #Accelerator! Претставете се пред главните регионални инвеститори. Забрзајте го вашиот бизнис со врвни ментори и експерти во индустријата од Словачка и Централна и Источна Европа. Натпреварувајте се за инвестиции или освојте ја наградата од 5.000 - 10.000 €. Мрежа со успешни претприемачи. Краен рок...

Со голема радост објавуваме дека Младинскиот ресурсен центар - iCan ќе ја ко-организира претстојната регионална програма за забрзување, заедно со нашите партнери ICTSlab од Албанија и Venture UP од Косово....

Font Resize
Click to listen highlighted text!