s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

profesionalna orientacija Tag

iCan бара да ангажира советник од областа на Кариерно советување и професионална ориентација за потребите на проектот – iCan. Се очекува советникот да одржи еднодневна обука со студенти и невработени лица на која главна цел на iCan  како Младински Ресурсен Центар за Полошки Регион е истата...

Font Resize
Click to listen highlighted text!