s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

mentorstvo Tag

iCAN се обидува да ангажира двајца ментори за спроведување на 8 менторства (8 компании) во компании кои работат во полошкиот регион. Менторството се очекува да заврши во рок од 3 месеци (5 дена скенирање на компанијата на самото место, 5 дена подготовка на материјали и 5...

iCAN се обидува да ангажира двајца ментори за спроведување на 8 менторства (8 компании) во компании кои работат во полошкиот регион. Менторството се очекува да заврши во рок од 3 месеци (5 дена скенирање на компанијата на самото место, 5 дена подготовка на материјали и 5...

Click to listen highlighted text!