s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

menadziranje na odnesuvanjeto Tag

Наслов на обуката: Професионализам, менаџирање на однесувањето и комуникација Обучувач: Лумтурие Мехмеди Синани Датум: 01.02.2021 Време: 19:00 Платформа : ZOOM Јазик: Македонски Сите што ќе ја завршат оваa обука ќе добијат сертификат. Опис на обуката: Обуката Професионализмот, менаџирање на однесувањето и комуникацијата има за цел да ги вклучи и елаборира најважните аспекти на...

iCAN има потреба за ангажирање на еден експерт / предавач од областа на Професионализмот, менаџирање на однесувањето и комуникација, за предавање на 5-дневен курс во смерот на Професионализмот, менаџирањето на однесувањето и комуникацијата. Апликантите ќе треба да му достават на iCAN наставна програма за обуката и...

Font Resize
Click to listen highlighted text!