s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

iCan-Youth Resource Center Tag

                                Јавен повик за работодавачи кои имаат потреба од практиканти за обука, изведување работни задачи и стекнување искуство Институција која огласува: Младински Ресурсен Центар iCan во соработка со Агенцијата за вработување на...

iCan бара да ангажира еден експерт/предавач во областа на Full-Stack Web Coding and Development со техничка база за веб-развој и програмирање, кој е подготвен да го сподели ова знаење и страст во 6-неделна програма. Апликантите ќе треба да му ја достават на iCan наставната програма...

iCan бара да ангажира тројца експерти/предавачи од областа на Кодирање со техничка база за веб-кодирање и програмирање, кои се подготвени да ги споделат ова знаење и страст на еднодневна обука. Оваа обука ќе ја имаат основците и средношколците! Апликантите ќе треба да му достават на iCan наставна...

Тимот на iCan учествуваше на состанокот во SkillsNext центарот со УНДП и Фондот за иновации и технолошки развој. Одлична дискусија за дигитализација во земјоделството и идеи за правење платформа за следење на временската прогноза, прскање со пестициди, систем за ангажирање експерти, иновативни решенија во земјоделството, промоција...

iCAN бара да ангажира еден експерт/предавач во областа на односите со јавноста - ефективна комуникација) кој ќе реализира едно предавање во гореспоменатата област за потребите на проектот. Кандидатите ќе треба да достават до iCAN презентација поврзана со темата што ќе биде дел од предавањето. Методологија и поле...

iCAN бара да ангажира еден експерт/предавач во областа - Дигитализација на МСП што ќе реализира едно предавање во гореспоменатата област за потребите на проектот. Кандидатите ќе треба да достават до iCAN презентација поврзана со темата што ќе биде дел од предавањето. Методологија и поле на дејствување  Од експертот/предавачот...

Ако мислите дека сте дел од брилијантните претприемачи, кои се во потрага по успех и имате одлична идеја за стартап, вие сте личноста што ја бараме. ДАТУМ: 17. 09. 2021 (петок) ВРЕМЕ: 16 : 00 ТЕМА: Информативна сесија (Uplift Western Balkans Accelerator program) ЛОКАЦИЈА: iCan – Гостивар / ZOOM Ве...

UPLIFT - Водечкиот стартап акцелератор во регионот, гордо ги објавува своите иницијални партнери! Десетина од највозбудливите и најиновативните стартап компании од Албанија, Косово и Северна Македонија, веќе треба (се избрани) да учествуваат во значајна програма за забрзување, која во период од четири месеци ќе им обезбеди...

Дозволете ни да ве запознаеме со #UpliftWesternBalkans програмата! Четиримесечната програма за забрзување опфаќа неколку работилници, сесии за вмрежување, посветен деловен тренер и менторство 1-на-1 со повеќе од 25 експерти од областа на индустријата, инвеститори на тркалезна маса, брзо запознавање со инвеститори, ментори и успешни претприемачи од...

Отворени работни места Dr Web Компанијата Dr Web (www.drweb.mk) има потреба од: Blockchain Developer Backend Developer Backend Developer За повеќе детали, контактирајте нé преку: ican@seeu.edu.mk contact@drweb.mk...

Font Resize
Click to listen highlighted text!