s
About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text ofering thetonat sunrising printing and typesetting industry seo is partysipati carma. Lorem Ipsum is simply dummy,
Follow Us

angaziranje praktikanti Tag

Мерката се однесува на ангажирање практиканти за обука, вршење работни задачи и стекнување искуство во рок од 3 месеци и специјализација на работното место како резултат на учење преку работа. Практикантите треба да бидат студенти или дипломирани студенти од областа на ИТ или економијата. За секој кандидат...

Font Resize
Click to listen highlighted text!